Eythor Bender

Eytho Bender demostron egzoskeletin e njeriut

1,370,680 views • 6:23
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Eythor Bender nga Berkeley Bionics sjellë në skenë dy egzoskeleta të mahnitëshem,HULC dhe eLEGS —robotik të cilet një ditë mnd ti mundësojnë njeriut të mbaj 200 kilogram pa u lodhur fare, apo hendikepve të qohen në këmb dhe të ecin. Është e fuqishme demostrimi në skenë, me implifikim për të gjithë llojet e njerëzve potencjalë.

About the speaker
Eythor Bender · Berkeley Bionics' CEO

Eythor Bender is the CEO of Berkeley Bionics, which augments humans with wearable, powered and artificially intelligent devices called exoskeletons or "wearable robots."

Eythor Bender is the CEO of Berkeley Bionics, which augments humans with wearable, powered and artificially intelligent devices called exoskeletons or "wearable robots."