Eve Ensler

Eve Ensler flet mbi sigurinë

1,078,026 views • 13:45
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Shkrimtarja Eve Ensler hulumton nevojën tonë moderne për siguri - dhe përse kjo na bën më pak të sigurtë. Dëgjoni këto histori frymëzuese dhe shpirtcopëtuese të grave që janë bërë shkak për ndryshim.

About the speaker
Eve Ensler · Playwright, activist

Eve Ensler created the ground-breaking "Vagina Monologues," whose success propelled her to found V-Day — a movement to end violence against women and girls everywhere.

Eve Ensler created the ground-breaking "Vagina Monologues," whose success propelled her to found V-Day — a movement to end violence against women and girls everywhere.