Eric Topol:
Erik Topol: E ardhmja pa tel e mjekësisë

TEDMED 2009 · 16:58 · Filmed Oct 2009
Watch next...
Catherine Mohr: Surgery's past, present and robotic future
arrow

Share this idea

702,658
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Erik Topoli thotë se së shpejti do të përdorim telefonat inteligjentë për të monitoruar shenjat tona jetësore dhe gjendjet kronike. Në TEDMED, ai numeron disa nga pajisjet më të rëndësishme pa tel në të ardhmen e mjekësisë — të gjitha duke na ndihmuar të rrimë jashtë shtretërve spitalorë.

Cardiologist and geneticist
Eric Topol is a leading cardiologist who has embraced the study of genomics and the latest advances in technology to treat chronic disease. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

110 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.