Eric Giler

Ерик Гилер демонстрира безжично електрично напојување

2,089,372 views • 10:09
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ерик Гилер сака да ги расплетка нашите исплеткани животи со електрична енергија без кабли. Тука, тој зборува што оваа научно-фантастична технологија нуди, и демонстрира најнови откритија од МИТ, ВиТрисити - иновација спремнна за продажба која може наскоро да ги полни вашиот телефон, автомобил, пејсмејкер.

About the speaker
Eric Giler · Wireless electrician

As the CEO of MIT-inspired WiTricity, Eric Giler has a plan to beam electric power through the air to wirelessly power your laptop or recharge your car. You may never plug in again.

As the CEO of MIT-inspired WiTricity, Eric Giler has a plan to beam electric power through the air to wirelessly power your laptop or recharge your car. You may never plug in again.