Елизабет Лесер

Изведете го “Другиот“ на ручек

1,220,714 views • 11:08
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Во воздухот лебди една гневна и поделена напнатост која се заканува да ја попречи современата политика. Елизабет Лесер ги разгледува двете страни на човечката природа кои ја создаваат оваа тензија -ги нарекува „мистик“и „воин“. Таа споделува еден личен и едноставен начин како да се започне со дијалог-да се оди на ручек со некој кој не се согласува со вас и да им се постават три прашања за да се открие што всушност има во нивните срца.

About the speaker
Elizabeth Lesser · Wellness specialist

Elizabeth Lesser helps her readers and students transform their lives after brushes with pain, adversity and life's myriad problems.

Elizabeth Lesser helps her readers and students transform their lives after brushes with pain, adversity and life's myriad problems.