Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilber mbi shtimin e krijimtarise

13,146,206 views • 19:09
Subtitles in 49 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Elizabeth GIlbert flet për gjërat e pamundura që i presim nga artistët dhe gjenitë - dhe ndanë idenë radikale se, në vend se personat e rrallë të "jenë" gjenial, te gjithë ne "kemi" gjenialitet. Është një fjalim zbavitës, personal dhe prekës.

About the speaker
Elizabeth Gilbert · Writer

The author of 'Eat, Pray, Love,' Elizabeth Gilbert has thought long and hard about some big topics. Her fascinations: genius, creativity and how we get in our own way when it comes to both.

The author of 'Eat, Pray, Love,' Elizabeth Gilbert has thought long and hard about some big topics. Her fascinations: genius, creativity and how we get in our own way when it comes to both.