Edward Tenner

Edward Tenner: Pasojat e padëshiruara

791,050 views • 16:10
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Çdo zbulim i ri ndryshon botën - në mënyrë të qëllimshme dhe të papritur. Historiani Edward Tenner tregon histori që ilustrojnë mospërputhjen e nën-vlerësuar mes aftësisë sonë për të inovuar dhe aftësisë sonë për të parashikuar pasojat.

About the speaker
Edward Tenner · Historian of technology and culture

Edward Tenner is an independent writer, speaker, and editor analyzing the cultural aspects of technological change.

Edward Tenner is an independent writer, speaker, and editor analyzing the cultural aspects of technological change.