Дру Дадли

Секојдневно лидерство

3,183,345 views • 6:14
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Сите ние имаме променето нечиј живот — вообичаено без и да сме свесни за тоа. Во ова смешно излагање, Дру Дадли нè повикува сите нас да го славиме лидерството како секојдневен чин за подобрување на нашите животи. (Снимено на TEDxToronto.)

About the speaker
Drew Dudley · Leadership educator

Drew Dudley believes leadership is not a characteristic reserved for the extraordinary. He works to help people discover the leader within themselves.

Drew Dudley believes leadership is not a characteristic reserved for the extraordinary. He works to help people discover the leader within themselves.