Drew Curtis

Drew Curtis: Si e mundi një patentues

1,063,962 views • 6:40
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Drew Cursti, krijuesi i far.com, tregon rrefimin sesi ai luftoi kundrejt një kompanie që kishte të drejten e krijimit dhe shprendarjes se lajmeve nepërmjet imellit.Gjatë rruges ai ndanë disa statistike rreth rritjes së problemeve legale te të drejtave.

About the speaker
Drew Curtis · Web entrepreneur

Drew Curtis is the founder and administrator of Fark.com.

Drew Curtis is the founder and administrator of Fark.com.