Derek Sivers

Derek Sivers: I çuditshëm, apo thjesht ndryshe?

2,833,962 views • 2:42
Subtitles in 69 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

"Ç'do gjë ka dy anë", është nje thënie, dhe në 2 minuta, Derek Sivers tregon se kjo është e vërtetë në disa mënyra që nuk e prisnit.

About the speaker
Derek Sivers · Entrepreneur

Through his new project, MuckWork, Derek Sivers wants to lessen the burdens (and boredom) of creative people.

Through his new project, MuckWork, Derek Sivers wants to lessen the burdens (and boredom) of creative people.