Dennis Hong

Dennis Hong: Ndërtimin e një makine për njerëzit e verbër

706,247 views • 9:08
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Duke përdorur robotët, llaserët e gjetëjes së gjërsis, GPS dhe vegëla të menqura vlerësuses, Dennis Hong po ndërton një makin për shoferët që janë të verbër. Nuk është një makinë ''vetë vozitëse" ai me kujdes e vë re këtë, mirpo një makinë në të cilen një jo-shoferi i përqendruar mund të determinoi shpejtësin, afërsin dhe rrugen — dhe të vozisë i pamvarur.

About the speaker
Dennis Hong · Roboticist

Dennis Hong is the founder and director of RoMeLa — a Virginia Tech robotics lab that has pioneered several breakthroughs in robot design and engineering.

Dennis Hong is the founder and director of RoMeLa — a Virginia Tech robotics lab that has pioneered several breakthroughs in robot design and engineering.