Deepika Kurup

Kërkimi për ujë të pastër

971,834 views • 7:59
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Deepika Kurup ka qenë e vendosur për të zgjidhur problemin botëror për ujë që kur ajo ishte 14 vjec, pasi pa disa fëmijë jashtë shtëpisë së gjyshërve në Indi duke pirë ujë që për të dukej shumë i pistë vetëm po ta prekje. Fillimet e kërkimeve i pati në kuzhinën e familjes — dhe cuan në fitimin e një cmimi për shkencën. Dëgjoni se si kjo shkencëtare adoleshente ka zhvilluar një mënyrë jo të kushtueshme dhe ekologjike për të pastruar ujin.

About the speaker
Deepika Kurup · Inventor, student scientist

Water is the basis of life, and too many people around the world suffer from waterborne illnesses. Deepika Kurup is working to change that.

Water is the basis of life, and too many people around the world suffer from waterborne illnesses. Deepika Kurup is working to change that.