Dean Ornish:
Dean Ornish thotë se gjenet tuaja nuk janë fati juaj

TED2008 · 3:12 · Filmed Mar 2008
Watch next...
Dean Ornish: Healing through diet
arrow

Share this idea

1,339,441
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Dean Ornish ndan rezultatin e një kërkimi që tregon se përshtatja e një jete të shëndetshme mund të ndikojë deri në nivelin gjenetik të një personi. Në mbrojtje të kësaj, ai thotë se kur ushqehesh më mirë, ushtrohesh dhe dashuron më shumë, qelizat e trurit në të vërtetë fillojnë e rriten.

Physician, author
Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

100 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.