Dean Ornish

Дин Орниш вели дека вашите гени не се и ваша судбина

1,383,418 views • 3:12
Subtitles in 52 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Дин Орниш ги споделува новите истражувања кои покажуваат како присвојувањето на нов животен стил може да влијае врз една личност на генетско ниво. На пример, тој вели дека кога живеете здрав живот, јадете подобро, вежбате и сакате повеќе, вашите мочочни клетки се зголемуваат.

About the speaker
Dean Ornish · Physician, author

Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes.

Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes.