Dean Ornish

Dean Ornish në mbytjen e dijetes botërore

2,316,189 views • 3:18
Subtitles in 48 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ndaloni duart e juaja mbi HIV-in, kanceri dhe gripin avian. Sëmundjet kardiovaskulare mbysinë më shumë njërez sesa të gjitha tjerat së bashku —- dhe shumicën e rasteve është e mbrotshme. Dr. Dean Ornish sqaronë se si të ndryshojmë shprehinë tonë te hasë e cila do të na mbron jetën tonë.

About the speaker
Dean Ornish · Physician, author

Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes.

Dean Ornish is a clinical professor at UCSF and founder of the Preventive Medicine Research Institute. He's a leading expert on fighting illness — particularly heart disease with dietary and lifestyle changes.