David Steindl-Rast

Dëshironi të jeni të lumtur? Jini mirënjohës

5,941,970 views • 14:30
Subtitles in 44 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Gjëja e vetme që kanë të përbashkët të gjithë njerëzit është se secili dëshiron të jetë i lumtur, thotë Vellai David Steindl-Rast, një murg dhe dijetar ndërfetar. Dhe lumturia, ai sugjeron, lind nga mirënjohja. Një mësim inspirues se si të ngadalësosh, të shohësh se ku je duke shkuar, dhe mbi të gjitha, të qenit mirënjohës.

About the speaker
David Steindl-Rast · Monk

Brother David Steindl-Rast, a Benedictine monk, meditates and writes on "the gentle power" of gratefulness.

Brother David Steindl-Rast, a Benedictine monk, meditates and writes on "the gentle power" of gratefulness.