David Epstein

A jane duke u bere atletet me te shpejte, me te mire, me te forte?

3,101,156 views • 14:53
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Kur ju shikoni në arritjet sportive gjatë dekadave të fundit, duket sikur njerëzit jane bere më të shpejtë, më të mirë dhe më të fortë në pothuajse çdo mënyrë. Megjithatë, si David Epstein thekson në këtë bisedë delightfully kundër-intuitive, ne mund të dëshironi të lë të qetë vetë-urim. Shumë faktorë janë në lojë në shkatërrimtar të dhënat atletike, dhe zhvillimin e talenteve tona natyrore është vetëm një prej tyre

About the speaker
David Epstein · Sports science reporter

David Epstein is an investigative reporter who covers the wide-open space where sports, science and medicine overlap.

David Epstein is an investigative reporter who covers the wide-open space where sports, science and medicine overlap.