David Blaine

Дејвид Блеин: Како успеав да го задржам здивот 17 минути

15,721,161 views • 20:19
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Во овој личен говор, магионичарот и каскадерот Дејвид Блеин опишува што сè му било потребно за да успее да не дише под вода цели 17 минути - светски рекорд (само една минута помалку од неговиот говор!) - и колку му значи неговата работа честопати опасна по неговиот живот. Предупредување: НЕ го пробувајте ова дома.

About the speaker
David Blaine · Illusionist, endurance artist

With a deck of cards and authoritative cool, David Blaine brings the wonderment of magic off the stage and onto the sidewalk.

With a deck of cards and authoritative cool, David Blaine brings the wonderment of magic off the stage and onto the sidewalk.