David Bismark

David Bismark: Votimi elektronik pa manipulime

545,252 views • 7:02
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

David Bismark demostron një sistem të ri votimi që përmban një mënyrë shumë të thjeshtë verifikimi, për të parandaluar manupulimin dhe keqnumurimin — duke ruajtur fshehtesinë e votës së secilit person.

About the speaker
David Bismark · Voting system designer

David Bismark has co-developed an electronic voting system that contains a simple and reliable method of verification.

David Bismark has co-developed an electronic voting system that contains a simple and reliable method of verification.