Daniel Kraft:
Daniel Kraft shpik një metpdë të re për të mbledhur palcën e kockës

TED2009 · 4:14 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Catherine Mohr: Surgery's past, present and robotic future
arrow

Share this idea

457,477
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Daniel Kraft'i na paraqet "Trapanin e palcës"— një instrument të ri që e mbledh më shpejt palcën e kockave, jetëshpëtuese dhe me minimizim të dhembjes për donatorin. Ai vendos akcentin tek qelizat burimore adulte, të cilat ndodhen në të dhe mund të përdoren për të mjekuar shumë sëmundje në stad terminal që nga Parkinsoni e gjer tek sëmundjet e zemrës.

Physician scientist
Daniel Kraft is a physician-scientist, inventor and innovator. He is faculty chair for the Medicine and Exponential Medicine program at Singularity University, exploring the impact and potential of rapidly developing technologies as applied to health and medicine. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

81 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.