Daniel Goldstein:
Daniel Goldstein: Lufta në mes vetes tënde të tashme dhe të ardhme

TEDSalon NY2011 · 15:59 · Filmed Nov 2011
Watch next...
Laurie Santos: A monkey economy as irrational as ours
arrow

Share this idea

2,072,710
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Çdo ditë, ne marrim vendime të cilat kanë pasoja të mira apo të këqija për veten tonë të ardhme. (A mund të anashkaloj pastrimin e dhëmbëve vetëm këtë herë?) Daniel Goldstein krijon mjete të cilat na ndihmojnë të paramendojmë vetën tonë me kalimin e kohës, kështu që marrim vendime të mencura për veten e së ardhmes.

Behavioral economist
Daniel Goldstein studies how we make decisions about our financial selves — both now and in the future, Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

231 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.