Dan Buettner:
Dan Buettner: Si të jetosh që të arrish 100+

TEDxTC · 19:39 · Filmed Sep 2009
Watch next...
Aubrey de Grey: A roadmap to end aging
arrow

Share this idea

3,052,351
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Për të gjetur rrugën e jetës së gjatë dhe të shëndetit, Dan Buettner dhe ekipi i tij studiojnë komunitetet e "Zonave Blu" të botës, të moshuarit e të cilave jetojnë me vrull dhe energji drejt moshave rekord-vënëse. Në TEDxTC, ai ndan 9 prirjet e zakonshme të dietës dhe mënyrës së jetesës të cilat i mbajnë ata të shkathët në të kaluar të 100 vjeçëve.

Longevity coach, explorer
National Geographic writer and explorer Dan Buettner studies the world's longest-lived peoples, distilling their secrets into a single plan for health and long life. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxTC, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

301 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.