Dan Barber

Ден Барбер: Како се вљубив во риба

1,956,149 views • 19:02
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Готвачот Ден Барбер ја разглобува дилемата која ги соочува многу готвачи денес: Како да ја задржат рибата на нивните менија. Со беспрекорно истражување и објективен хумор, тој хронолошки ја преставува неговата потрага по одржлива риба која ќе ја сака, и гурманскиот меден месец во кој ужива откога ја открил безобразно вкусната риба израсната со револуцинерен метод за одгледување во Шпанија.

About the speaker
Dan Barber · Chef

Dan Barber is a chef and a scholar — relentlessly pursuing the stories and reasons behind the foods we grow and eat.

Dan Barber is a chef and a scholar — relentlessly pursuing the stories and reasons behind the foods we grow and eat.