Dan Ariely:
Dan Ariely në lidhje me të metat e kodit tonë moral

TED2009 · 16:23 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Dan Gilbert: Why we make bad decisions
arrow

Share this idea

2,658,160
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ekonomisti i Sjelljes Dan Ariely studion të metat në kodin tonë moral: arsyet e fshehta se pse mendojmë që është në rregull të mashtrojmë apo të gënjejmë (nganjëherë). Studime të zgjuara ndihmojnë të formojnë argumentin e tij që ne jemi në mënyrë të parashikueshme jo-racional — dhe mund të ndikohemi në mënyra që s'mund t'i kuptojmë.

Behavioral economist
The dismal science of economics is not as firmly grounded in actual behavior as was once supposed. In "Predictably Irrational," Dan Ariely told us why. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

280 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.