Dale Dougherty

Dale Dougherty: Ne jemi krijues

727,964 views • 11:47
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Amerika është ndërtuar nga krijuesit — kurreshtar , entuziast , amatore, shpikësa të cilët me prirje të pazakont shëndritën të gjitha industritë e reja.Tek TED@MotorCity, publicisti i revistës "MAKE" , Dale Dougherty thotë se ne të gjithë jemi krijues në zemër dhe tregon paisjet e reja që mund të punojnë me to siç janë "Arduinos" , "3D Printeret" e lejueshem si dhe "DIY Satelitet".

About the speaker
Dale Dougherty · Tech publisher

A technology and publishing enthusiast, Dale Dougherty founded MAKE magazine and created the world's largest DIY festival, Maker Faire.

A technology and publishing enthusiast, Dale Dougherty founded MAKE magazine and created the world's largest DIY festival, Maker Faire.