Cristina Domenech

Poezia që çliron shpirtin

690,761 views • 12:37
Subtitles in 26 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

"Thonë se për të qenë poet, duhet të shkosh njëherë në ferr dhe të kthehesh." Cristina Domenech shpjegon shkrimin tek një burg Argjentinas, dhe ajo tregon historinë se si ka ndihmuar të burgosurit ta shprehin vetveten, ta kuptojnë vetveten- dhe të triumfojnë në lirinë e gjuhës. Prisni për një lexim të fuqishëm nga një prej studentëve, një i burgosur, përballë një audience me 10.000 persona.

About the speaker
Cristina Domenech · Poet and educator

Cristina Domenech proposes to use language as an instrument of liberation and as a way to change the world.

Cristina Domenech proposes to use language as an instrument of liberation and as a way to change the world.