Christopher deCharms

Christopher deCharms skanon trurin në kohë reale

1,487,090 views • 4:02
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Shpikësi dhe neuroshkencëtari Christopher deCharms tregon një mënyrë të re për të përdorur fMRI (Rezonanca Magnetike Funksionale) për të vizualizuar aktivitetin celebral (emocionet, lëvizjen trupore, dhimbjet) në momentin e përjetimit të tyre. Me pak fjalë, mund të shikojmë atë që ndjejmë.

About the speaker
Christopher deCharms · Brain researcher

Christopher deCharms is working on a way to use fMRI scans to show brain activity — in real time.

Christopher deCharms is working on a way to use fMRI scans to show brain activity — in real time.