Cheryl Hayashi

Cheryl Hayashi: Madhështia e fijes së merimangës

764,117 views • 14:28
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Cheryl Hayashi studion fijen e merimangës, një nga materialet më efikas në natyrë. Çdo specie e merimangës mund të prodhojë deri në shtatë lloje të ndryshëm fijeje. Si munden ta bëjnë. Hayashi e shpjegon atë në nivel të ADN-së — më pas përshkruan disa ide mbi përdorimin e këtij materiali ultra rezistent dhe ultra fleksibël.

About the speaker
Cheryl Hayashi · Spider silk scientist

Cheryl Hayashi studies the delicate but terrifically strong silk threads that make up a spider's web, finding startling applications for human use.

Cheryl Hayashi studies the delicate but terrifically strong silk threads that make up a spider's web, finding startling applications for human use.