Charles Hazlewood

Besimi brënda një orkestre

504,568 views • 19:36
Subtitles in 29 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Dirigjenti Charles Hazelwood flet mbi rolin e besimit në udhëheqjen orkestrale — më pas ai demonstron si funksionon kjo gjë duke dirigjuar Scottish Ensemble (Ansambli Skocez) në skenë. Gjithashtu ai paraqet klipet e dy projekteve muzikore: operan "U-Carmen eKhayelitsha" dhe ParaOrchestra-n.

About the speaker
Charles Hazlewood · Conductor

Charles Hazlewood dusts off and invigorates classical music, adding a youthful energy and modern twists to centuries-old masterworks. At TEDGlobal, he conducts the Scottish Ensemble.

Charles Hazlewood dusts off and invigorates classical music, adding a youthful energy and modern twists to centuries-old masterworks. At TEDGlobal, he conducts the Scottish Ensemble.