Цезар Куријама

Една секунда секој ден

1,678,132 views • 8:02
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Постојат толку многу малечки, убави, смешни, трагични моменти во вашиот живот - како ќе ги запомните сите нив? Режисерот Цезар Куријама снима една секунда секој ден како дел од неговиот тековен проект каде ги собира особените делови од неговиот живот.

About the speaker
Cesar Kuriyama · Video maker

Cesar Kuriyama shoots one second of video every day of his life, and edits them together into a montage that prompts him to think how he approaches each day.

Cesar Kuriyama shoots one second of video every day of his life, and edits them together into a montage that prompts him to think how he approaches each day.