Catarina Mota:
Luaj me materiale inteligjente

TEDGlobal 2012 · 9:55 · Filmed Jul 2012
Watch next...
Massimo Banzi: How Arduino is open-sourcing imagination
arrow

Share this idea

1,050,381
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Boje që percon energjinë elektrike; një dritare që kthehet nga transparente ne opake nën kthimin e nje celesi; një pelte që krijon muzikë. E gjithë kjo ekziston dhe Catarina Mota thotë: Është koha për të luajtur me të. Mota na çon në një turne materialesh te reja të habitshme dhe te lezetshme, dhe sugjeron se mënyra per të kuptuar se çfarë shërbejnë është që të eksperimentojmë dhe te argetohemi.

Maker
A TEDGlobal Fellow, Catarina Mota plays with "smart materials" — like shape-memory alloys and piezoelectric structures that react to voltage — and encourages others to do so too. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

135 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.