Casey Gerald

Pranvera e dyshimit

1,422,483 views • 18:19
Subtitles in 25 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Cfarë ndodh me ju kur vlerat mbi të cilat besonit verbërisht dalin gënjeshtra?Kur Casey Gerald ngeli i zhgënjyer nga feja, ai filloj kërkimin për diçka të re ku të besonte si biznesi, pushteti, filantropia, por gjeti vetëm shpëtimtarë të rremtë. Në ktë fjalim frymëzues Gerald na fton të vëmë në dyshim të vertetat absolute të kohës sonë dhe të përqafojmë panjohurinë.

About the speaker
Casey Gerald · American

Casey Gerald chronicles the current state of the American Dream and explores ways to sustain it for a new generation.

Casey Gerald chronicles the current state of the American Dream and explores ways to sustain it for a new generation.