Carne Ross

Carne Ross:Nje diplomat indipendent

344,836 views • 20:38
Subtitles in 26 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Mbas 15-vjetesh ne korpusin diplomatik Britanik, Carne Ross u be nje "diplomat i pavarur", duke drejtuar me kurajo nje organizate jo-fitimprurese qe jep, nje zhvillim dhe nje ze vendeve te pa njoftura ne marredheniet nderkombetare.Tek konferenca BIF-5 ai sugjeron per nje nje lloj diplomacie te re qe i ben te njohur vendeve te vogla, qe operojne me kufije te paqendrueshem dhe qe mirepresin risite.

About the speaker
Carne Ross · Diplomat

Carne Ross is the founder of Independent Diplomat, a nonprofit that offers freelance diplomatic representation to small, developing and yet-unrecognized nations in the complex world of international negotiations.

Carne Ross is the founder of Independent Diplomat, a nonprofit that offers freelance diplomatic representation to small, developing and yet-unrecognized nations in the complex world of international negotiations.