Камил Симан

Фотографии од еден трагач по бури

1,585,606 views • 3:26
Subtitles in 48 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Фотографот Камил Симан трага по бури веќе 5 години. Во овој говор таа прикажува запрепастувачки, надреални фотографии од разбеснетото небо.

About the speaker
Camille Seaman · Photographer

TED Senior Fellow Camille Seaman photographs big ice and big clouds.

TED Senior Fellow Camille Seaman photographs big ice and big clouds.