Bruce Schneier

Bruce Schneier: Mirazhi i sigurisë

748,373 views • 21:05
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ndjesia e sigurisë dhe realiteti i sigurisë jo gjithmonë përputhen, shprehet eksperti i sigurisë Bruce Shcneier. Në TEDxPSU, ai shpjegon pse shpenzojmë miliarda për t'u marrë me rreziqe nga histori lajmesh, të tilla si "teatri me sigurinë" që po luhet tani në aeroportin tuaj, ndërkohë që lihen pas dore rreziqe më me probabilitet — dhe se si mund ta heqim këtë huq.

About the speaker
Bruce Schneier · Security expert

Bruce Schneier thinks hard about security — as a computer security guru, and as a philosopher of the larger notion of making a safer world.

Bruce Schneier thinks hard about security — as a computer security guru, and as a philosopher of the larger notion of making a safer world.