Brené Brown:
Në dëgjim të turpit

TED2012 · 20:38 · Filmed Mar 2012
Watch next...
Brené Brown: The power of vulnerability
arrow

Share this idea

7,501,994
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Turpi është një epidemi e pafolur, sekret i shumë sjelljeve të përçarta. Brené Brown, ligjerata e së cilës përqëndrohet mbi dobesinë u bë një hit viral, shqyrton se çfarë ndodh kur njerëzit përballen me turpin... Humori, humaniteti dhe dobësia e saj pasqyrohen në çdo fjalë të saj.

Vulnerability researcher
Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

692 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.