Billy Collins

Billy Collins: Momente të jetës së përditshme, të ruajtura në kohë

1,145,249 views • 15:13
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Duke kombinuar humorin me kunja me thellësinë artistike, Billy Collins ndan me ne një projekt prej të cilit shumë poema te tij janë shndërruar në filma të animuar të lezetshëm, në bashkëpunim me Sundance Channel. Pesë prej tyre jane të shfaqura në këtë video të mrekullushme dhe interesante — gjithsesi shikoje dhe dëgjoje poemen e fundit qesharake!

About the speaker
Billy Collins · Poet

A two-term U.S. Poet Laureate, Billy Collins captures readers with his understated wit, profound insight — and a sense of being "hospitable."

A two-term U.S. Poet Laureate, Billy Collins captures readers with his understated wit, profound insight — and a sense of being "hospitable."