Bill Gates:
Bill Gates: Mësuesit kanë nevojë për një vlerësim të vërtetë

TED Talks Education · 10:24 · Filmed May 2013
Watch next...
Rita Pierson: Every kid needs a champion
arrow

Share this idea

2,135,147
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Deri në ditët e sotme, shumë mësues marrin vetëm një fjalë vlerësimi në vit: "kënaqshëm". Por pa vlerësim, pa trajnim, nuk ka mënyrë përmirësimi. Bill Gates sugjeron se edhe mësuesit e shkëlqyer mund të bëhen më të mirë me një vlerësim të zgjuar — dhe shtron një program për ta sjellë në çdo klasë, nga fondacioni i tij .

Philanthropist
A passionate techie and a shrewd businessman, Bill Gates changed the world while leading Microsoft to dizzying success. Now he's doing it again with his own style of philanthropy and passion for innovation. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

401 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.