Bill Gates

Bill Gates: Bugjeti shtetror po dëmton shkollat në Amerikë

1,869,607 views • 10:16
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Sistemi shkollorë Amerikan është themeluar nga 50 shtete. Në këtë bised të zjarrt, Bill Gates thotë se bugjeti është duke u shkurtuar me disa trike financjare të cilat po e shkatrrojnë sistemin shendetësor dhe pensionet të barazuar me një deficit — me financimin e edukimit deri në bugjetin e fundit.

About the speaker
Bill Gates · Philanthropist

A passionate techie and a shrewd businessman, Bill Gates changed the world while leading Microsoft to dizzying success. Now he's doing it again with his own style of philanthropy and passion for innovation.

A passionate techie and a shrewd businessman, Bill Gates changed the world while leading Microsoft to dizzying success. Now he's doing it again with his own style of philanthropy and passion for innovation.