Benjamin Zander

Benjamin Zander, mbi muzikën dhe pasionin

9,307,007 views • 20:43
Subtitles in 45 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Benjamin Zander ka dy pasione infeksioze: muzikën klasike, dhe të na ndihmoj neve të kuptojmë dashurinë tonë të panjohur për to—dhe për më tepër, dashurinë tonë të pashfaqur për shumë mundësi të reja, përvoja të reja, lidhje të reja.

About the speaker
Benjamin Zander · Conductor

A leading interpreter of Mahler and Beethoven, Benjamin Zander is known for his charisma and unyielding energy — and for his brilliant pre-concert talks.

A leading interpreter of Mahler and Beethoven, Benjamin Zander is known for his charisma and unyielding energy — and for his brilliant pre-concert talks.