Benjamin Wallace:
Benjamin Wallace flet per çmimin e lumturisë

Taste3 2008 · 14:40 · Filmed Jul 2008
Watch next...
Dan Gilbert: Why we make bad decisions
arrow

Share this idea

1,808,122
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

A mund të blehet lumturia? Për të kuptuar këtë, autori Benjamin Wallace (Benxhamin Uallec) provoj ushqimet më të shtrenjëta në botë, qe përfshinte një shishe të verës Chatau Cheval Blanc nga viti 1947, 8 ounc të mishit të lopes Kobe, dhe kafenë (me reputacion famëkeq) Kopi Luwak. Kritika i tij mund të ju befasoj.

Author
Benjamin Wallace is a journalist and author of The Billionaire's Vinegar, the true story of the world's most expensive bottle of (possibly phony?) wine. He's been a contributor to GQ, Details, Salon and The Washington Post. Full bio

Discuss

99 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.