Bastian Schaefer:
Nje avion i madh i printuar ne 3D?

TEDGlobal 2013 · 5:58 · Filmed Jun 2013
Watch next...
Paul MacCready: A flight on solar wings
arrow

Share this idea

1,096,612
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Dizenjuesi Bastian Schaefer tregon një dizenjo spekulative për të ardhmen e avionëve reaktiv, me një skelet të frymëzuar nga format e forta dhe fleksibël natyrore, nga nevojat e botës, si dhe nga popullsia gjithnje e në rritje. Imagjinoni një aeroplan që është plot dritë dhe hapësirë ​​- dhe të ndërtohet nga pjesët gjeneruese në një printer 3D.

Aircraft engineer
Bastian Schaefer and a team of designers at Airbus have been imagining the high-concept future of the jet airlplane — in a future with less fuel and more passengers. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

121 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.