Ayah Bdeir

Ayah Bdei: Ndërtimi i bloqeve që fike dhe ndize, alarmi dhe mësimi

1,171,067 views • 5:27
Subtitles in 37 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Imagjinoni një komplet elektronikë aq i lehtë për tu luajtu si një lodër. TED Fellow Ayh Bdeir paraqet littleBits, një komplet i thjeshtë i ndërrueshem i bloqeve që e bëjnë programimin aq të thjesht dhe të rendësishem e një pjese të kreativitetit sikurë kërcitje e bloqeve së bashku.

About the speaker
Ayah Bdeir · Engineer and artist

Ayah Bdeir is an engineer and artist, and is the founder of littleBits and karaj, an experimental art, architecture and technology lab in Beirut.

Ayah Bdeir is an engineer and artist, and is the founder of littleBits and karaj, an experimental art, architecture and technology lab in Beirut.