Arthur Potts Dawson

Arthur Potts Sawson: Një vizjonë për restaurante të qendrueshme

833,836 views • 8:49
Subtitles in 32 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Nëse keni qen ndonjëher në kuzhinen e restaurantit, keni parë sa shumë ushqim, ujë dhe energji mund të humbet atje. Shefi Arthur Potts-Dawson ndan vizjonin e tij përsonal për reduktimin e humbjeve drastke në restaurante dhe supermarkete, krijimin e reciklimit, kompozimin e motorit për ushqim të qendrueshum ( dhe ushqim të mirë).

About the speaker
Arthur Potts Dawson · Green chef

Arthur Potts Dawson wants us to take responsibility not just for the food we eat, but how we shop for and even dispose of it. And he's showing the way — with impeccable taste.

Arthur Potts Dawson wants us to take responsibility not just for the food we eat, but how we shop for and even dispose of it. And he's showing the way — with impeccable taste.