Arthur Benjamin

Magjia e numrave Fibonaçi

4,433,034 views • 6:24
Subtitles in 44 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Matematika është logjike, funksionale dhe thjesht...mbresëlënëse. Matemagjistari Arthur Benjamin zbulon tiparet e fshehura të asaj bashkësie të çuditshme dhe të mrekullueshme numrash, seritë Fibonaçi. (Dhe ju kujton që matematika mund të jetë frymëzuese, gjithashtu!)

About the speaker
Arthur Benjamin · Mathemagician

Using daring displays of algorithmic trickery, lightning calculator and number wizard Arthur Benjamin mesmerizes audiences with mathematical mystery and beauty.

Using daring displays of algorithmic trickery, lightning calculator and number wizard Arthur Benjamin mesmerizes audiences with mathematical mystery and beauty.