Anthony Atala:
Antoni Atala mbi kultivimin e organeve të reja

TEDMED 2009 · 17:52 · Filmed Oct 2009
Watch next...
Alan Russell: The potential of regenerative medicine
arrow

Share this idea

1,677,876
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Laboratori "Lege artis" i Antoni Atalës kultivon organe në laborator— që nga muskujt dhe enët e gjakut e deri tek fshikëzat e urinës. Në TEDMED, ai shpalos xhirime të punimeve të tija bioinxhenierike nëpërmjet instrumentave të tij fantastiko- shkencor, sikundër është edhe bioreaktori i tij i ngjajshëm me një furrë gatimi ( të ngrohur paraprakisht në 37º C) dhe një makinë që "printon" inde njerëzore.

Surgeon
Anthony Atala asks, "Can we grow organs instead of transplanting them?" His lab at the Wake Forest Institute for Regenerative Medicine is doing just that — engineering over 30 tissues and whole organs. Full bio
This video was produced by TEDMED. TED's editors featured it among our daily selections on the home page.

Discuss

151 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.