AnnMarie Thomas

AnnaMaria Thomas: Duartë në shkencën qarkore

860,052 views • 4:08
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në një zingjir në TED U, AnnMarie Thomas shfaq se si dy shije të ndryshme të ndërtuar në shtëpi luajnë me bumë duke demostruar përmbajtëjen elektrike, duke e ndriquar një LED,lëvizur motorët dhe duke i kthyer fëmijet e vogël në një dizajnues cirku.

About the speaker
AnnMarie Thomas · Educator

AnnMarie Thomas works on the playful side of engineering — using cool tools to teach and help others.

AnnMarie Thomas works on the playful side of engineering — using cool tools to teach and help others.