Anil Gupta

Anil Gupta: Te fsheftat e situatave te Indise- ideale per zhvillimin e zbulimeve

649,441 views • 22:55
Subtitles in 26 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Anil Gupta eshte ne kerkim per zhvillimin e shpikesve te pa vlersuar te botes—interpretues indigjen fuqia e krijimit te cileve , e fshehur nga verferia, mund te ndryshojne shume jete njerzish.Ai shpjegon se si Rrjeti i Bletes i ndihmon ato per te krijuar lidhjet qe ato kane nevoje —-dhe te fitojne mirnjohjen qe ato meritojne.

About the speaker
Anil Gupta · Innovation advocate

Anil Gupta created the Honey Bee Network to support grassroots innovators who are rich in knowledge, but not in resources.

Anil Gupta created the Honey Bee Network to support grassroots innovators who are rich in knowledge, but not in resources.