Andy Yen

Mendoni se email-et tuaj janë private? Rimendojeni

1,584,124 views • 12:09
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Të dërgosh një email është si të dërgosh një kartolinë, thotë shkencëtari Andy Yen në këtë bisedë që të vë në mendime: Mund ta lexojë gjithkush. Megjithatë enkriptimi, teknologjia që mbron privatësinë e komunikimeve me email, ekziston. Vetëm se deri më sot ka qenë e vështirë për tu instaluar dhe e komplikuar në përdorim. Duke demonstruar një program për email të konceptuar prej tij dhe kolegëve të vet në CERN, Yen beson se enkriptimi mund të bëhet i thjeshtë deri në atë pikë sa të ofrohet si një mundësi e paracaktuar, duke bërë të mundur kështu privatësi email-i për të gjithë.

About the speaker
Andy Yen · Secure email developer

Andy Yen is building an encrypted email program that lets everyone benefit from private communication.

Andy Yen is building an encrypted email program that lets everyone benefit from private communication.