Amy Lockwood

Amy Lockwood: Shitja e kondomëve në Kongo

835,112 views • 4:16
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

HIV është problem serioz në Republikën Demokratike të Kongos, dhe agjensitë për ndihmë humanitare e kanë mbushur vendin me kondomë pa para ose me çmim shumë të ulët. Por shumë pak njerëz po i përdorin këta kondomë. Përse? Amy Lockwood, një "reklamuese e reformuar" jep një përgjigje befasuese që përmbys modelin tradicional të filantropisë. (Përmban imazhe NSFW).

About the speaker
Amy Lockwood · Global development worker

Amy Lockwood is the deputy director of Stanford's Center for Innovation in Global Health, where she looks at new solutions to big problems.

Amy Lockwood is the deputy director of Stanford's Center for Innovation in Global Health, where she looks at new solutions to big problems.